Kortingsbeleid

Bij Loïs Amsterdam bieden wij u graag diverse kortingen aan om uw winkelervaring te verbeteren. Profiteer van onze aanbiedingen om te besparen en modieus te blijven:

Seizoensaanbieding

Duik in de wereld van besparingen met onze seizoensaanbieding, waarbij je een flinke korting kunt krijgen op geselecteerde artikelen. Je vindt de einddatum in onze advertentiebalk. Je kunt de afgeprijsde artikelen in onze uitverkoopcollectie hier bekijken.

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je volgende aankoop. Deze aanbieding heeft geen vervaldatum en kan worden gecombineerd met andere kortingen.

Kortingen op e-mailmarketing

Houd uw inbox in de gaten om exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen te ontvangen via onze e-mailmarketingcampagnes. Deze aanbiedingen kunnen worden gecombineerd met andere bestaande kortingen voor maximale besparingen.

Retourbeleid voor afgeprijsde artikelen

Wij begrijpen dat een aankoop soms niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarom kunt u afgeprijsde artikelen die u hebt gekocht als onderdeel van een van onze kortingsaanbiedingen binnen 30 dagen na de aankoopdatum retourneren, onder voorbehoud van goedkeuring. Raadpleeg ons uitgebreide retourbeleid voor gedetailleerde retourinstructies en het goedkeuringsproces.

Bij Loïs Amsterdam streven we ernaar u uitzonderlijke service en waar voor uw geld te bieden. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft met betrekking tot ons kortingsbeleid of retourproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via klant@loisamsterdam.com.