Verzendingsbeleid

Wij bieden snelle en veilige verzending naar alle locaties in Nederland en België.

Na voltooiing van uw bestelling vragen wij u vriendelijk om een ​​verwerkingstijd van 1-3 werkdagen (bestellingen die vóór 12.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt). De geschatte levertijd varieert per locatie, doorgaans tussen 5 en 9 werkdagen.

Om de tijdige en nauwkeurige levering van uw pakket te garanderen, is het essentieel om te bevestigen dat uw adres volledig en nauwkeurig is en alle noodzakelijke gegevens bevat. Het gebruik van correcte afkortingen, vermelding van huisnummers, appartement- of unitnummers en nauwkeurige route-informatie (indien van toepassing) speelt een cruciale rol bij het faciliteren van een snelle levering.

Houd er rekening mee dat wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor verloren, verkeerd geadresseerde of verkeerd afgeleverde zendingen die voortvloeien uit onnauwkeurige of onjuist ingevoerde adresgegevens op het moment van aankoop.

Veel Gestelde Vragen:

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt? De orderverwerking vindt plaats van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen vanaf de besteldatum verwerkt en de volgende werkdag na verwerking verzonden. Houd er rekening mee dat er in het weekend geen verzendactiviteiten plaatsvinden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd? Na het plaatsen van de bestelling kan het 1-3 werkdagen duren voordat de bestelling wordt verwerkt. Gemiddeld bedraagt ​​de levertijd tussen de 5 en 9 werkdagen, afhankelijk van de locatie.

Houd er rekening mee dat dit beleid zonder voorafgaande kennisgeving kan worden gewijzigd. We raden onze klanten ten zeerste aan om ons annuleringsbeleid zorgvuldig te lezen voordat ze een aankoop doen, om mogelijke misverstanden of onduidelijkheden te voorkomen.

E-mail: klant@loisamsterdam.com

Telefoon:
+33756903569

Kantooruren: Ma t/m vr 9:00 - 18:00

Bedrijfsadres
Loïs Amsterdam van Denimtex Limited
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street
Central, Hong Kong
Bedrijfsnummer: 3339182