Retourneren & terugbetalen

Bent u ontevreden over uw aankoop en wilt u deze retourneren of ruilen? Maak je geen zorgen; wij zijn hier om u te helpen! U heeft de mogelijkheid om uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van de levering te retourneren of te ruilen. Dit proces is eenvoudig en duidelijk en verloopt in de volgende stappen:

Stap 1: Neem per e-mail contact met ons op via klant@loisamsterdam.com en laat ons weten of u wilt retourneren of ruilen. Wij sturen u direct ons retourformulier toe.

Stap 2: Vul het bijgevoegde retourformulier in dat bij uw pakket zit. Geef duidelijk aan welke artikelen u wilt retourneren en of u liever een terugbetaling of omruiling wenst. Zorg ervoor dat de geretourneerde artikelen zich in ongedragen en ongewassen staat bevinden, met de kaartjes eraan, en in een staat die geschikt is voor wederverkoop.

Stap 3: Kies een vervoerder naar keuze en stuur uw pakket binnen 30 dagen na ontvangst naar ons terug.

Stap 4: Nadat wij uw retourzending in ons magazijn hebben ontvangen, verwerken wij deze binnen 10 werkdagen. Onze retourafdeling houdt je via e-mail op de hoogte van de status van je retour.

FAQ:

Retourbeleid: Ons retourbeleid geeft u het recht om uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst om welke reden dan ook te retourneren. Zorg ervoor dat artikelen ongedragen en ongewassen zijn, dat de labels eraan zijn bevestigd en dat ze zich in een geschikte staat bevinden voor wederverkoop. Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen accepteren van artikelen die tijdens een promotie of uitverkoop zijn gekocht. Artikelen die tijdens een uitverkoop zijn gekocht, kunnen alleen worden ingeruild voor een ander product of een voucher.

Kosten voor retourzending: De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant en variëren afhankelijk van het koeriersbedrijf en het land van waaruit het pakket wordt geretourneerd.

Productruiltijd: Wanneer u aangeeft een product te willen ruilen, zullen wij dit zo snel mogelijk in behandeling nemen om ervoor te zorgen dat de ruil binnen enkele dagen plaatsvindt.

Niet beschikbare ruilproducten: Als het gewenste ruilproduct niet beschikbaar is, neem dan contact op met ons klantenserviceteam, dat u informatie over de geschatte levertijd zal geven. Indien uw product gedurende deze periode uitverkocht is en u al een retourzending heeft aangemaakt, nemen wij contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

Het bestelnummer vinden: Je kunt het bestelnummer vinden in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling. Dit is een vijfcijferige code. Als u deze e-mail niet heeft ontvangen of verdere hulp nodig heeft, helpt ons klantenserviceteam u graag verder.

Beschadigde of defecte producten: Als een product beschadigd of defect raakt tijdens verzending of productie, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een foto van de klacht naar klant@loisamsterdam.com. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met u op om tot een oplossing te komen.

Retourneren buiten de deadline: Wij raden u aan uw retourzending binnen de periode van 30 dagen vóór de vervaldatum te verzenden. Indien dit om welke reden dan ook niet mogelijk is, bieden wij u de mogelijkheid om het product om te ruilen voor een vervangend product of een tegoedbon. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Terugbetalingsduur: Wij streven ernaar om retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Zodra uw retourzending in ons magazijn is ontvangen, wordt deze binnen 10 werkdagen verwerkt. Wanneer het pakket bij ons magazijn is aangekomen, kunt u volgen via uw Track & Trace-code, die u ontvangt bij uw retourzending. Vanaf dit moment beginnen de 10 werkdagen. Zodra de terugbetaling is voltooid, ontvangt u een melding. Houd er rekening mee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening staat.

Houd er rekening mee dat dit beleid op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving kan worden gewijzigd. We raden onze klanten ten zeerste aan om ons annuleringsbeleid zorgvuldig te lezen voordat ze een bestelling plaatsen, om mogelijke onduidelijkheden of misverstanden te voorkomen.